(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada xalqaro kompaniyalarning bugungi sharoitda rivojlanish strategiyalari bayon etilgan. Unda mazkur firmalarning rivojlanish strategiyalari bilan bogʻliq asosiy tushunchalar tahlil qilinadi. Shuningdek, “Uztekstilprom” uyushmasining faoliyati koʻrib chiqilib, uning rivojlanish strategiyasini takomillashtirish boʻyicha amaliy tavsiyalar keltirilgan.