(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston turizm sohasi rivojlanishi, ayniqsa Zomin ekoturizm hududi misolida tahlil qilinadi. So‘nggi yillardagi islohotlar, infratuzilma loyihalari va turistlar oqimini oshirishga qaratilgan siyosiy chora -tadbirlar yoritilgan. SWOT va tr end tahlil usullari asosida yutuqlar va mavjud muammolar baholanib, turizmning barqaror rivojlanishini ta’minlash bo‘yicha takliflar ilgari surilgan.