(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy raqamli texnologiyalar sharoitida sugʻurta kompaniyalarining marketing strategiyalarini samarali shakllantirish masalalari koʻrib chiqilgan. Raqamli transformatsiya sharoitida sugʻurta xizmatlarini sotish va mijozlar bilan munosabatlarni rivojlantirishning zamonaviy usullari tahlil qilingan. Tadqiqot natijasida raqamli marketing vositalaridan kompleks foydalanish boʻyicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.