(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada kichik biznes fаоliyаtini rivоjlаntirish аsоsidа аhоli turmush sifаtini yаxshilаsh, ijtimoiy muhitini, mintaqada аhоli turmush sifаtini yаxshilаshda kichik biznes va xususiy tadbirkorlik faoliyatini ahamiyatining shart -sharoitlari, tamoyillari, xorij tajribasi va undan samarali foydalanish yoʻllari bayon etilgan.