(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada respublikamiz va uning hududlari agrar sektorida meva – sabzavotchilik mahsulotlarini yetishtirishning hozirgi holati va rivojlanish muammolari koʻrilgan, zamonaviy texnologiyalarni rivojlantirish sharoitida qishloq xoʻjaligini yuksaltirish boʻyicha asosiy chora -tadbirlar taklif qilingan. Oziq -ovqat xavfsizligini taʼminlashda yangilangan agrar oʻzgarishlar va davlatning agrar siyosati hududiy jihatlarini ishlab chiqis hda davlatning rolini oshirish zarurligi taʼkidlangan