(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada elektr energiyasi tarmogʻida olib borilayotgan islohotlar va ularning natijalari, tarmoqda saqlanib qolayotgan muammolar, elektr energiyasini ishlab chiqarish va uzatish jarayonidagi tabiiy monopol holatlari, elektr energetika sohasini tartibga solish va boshqarishdagi muammolar oʻrganilib, ularni bartaraf etish yoʻllari boʻyicha taklif va tavsiyalar berilgan.