(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Agrosanoat majmuasini rivojlantirishni tartibga soluvchi meʼyoriy -huquqiy hujjatlarga koʻra, qishloq xoʻjaligiga ixtisoslashtirilgan yerlardan samarali va unumli foydalanish, yoʻl qoʻyilgan kamchiliklarni oʻz vaqtida qoplash va bartaraf etish. Yetishtiri lgan mahsulotlarni eksport -import operatsiyalarini amalga oshirishda jismoniy va yuridik shaxslar tomonidan bajarilishi majburiy hisoblangan vazifalarni Inspeksiyaning hududiy boshqarmalari tomonidan tegishli xulosalarni berish vazifasi yuklatilgan.