(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizning barqaror iqtisodiy rivojlanishini taʼminlashga taʼsir etuvchi bilimlar iqtisodiyoti tizimi oʻrganib chiqilgan. Mamlakatimizda bilimlar iqtisodiyotini shakllanishida respublikamizdagi shart - sharoitlar tahlil qilinib, xulosalar qilingan.