(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada oliy taʼlim tizimida raqamli texnologiyalarni qoʻllash va ularning taʼlim jarayoniga taʼsiri tahlil qilingan. Raqamli infratuzilmani takomillashtirish, oʻqituvchilar malakasini oshirish va interaktiv taʼlim usullaridan samarali foydalanish yoʻllari koʻrib chiqilgan. Shuningdek, raqamli taʼlim platformalari, sunʼiy intellekt va blokcheyn texnologiyalarining ahamiyati muhokama qilingan. Natijalar raqamli texnologiyalarning taʼlim sifatini oshi rishda muhim vosita ekanligini asoslangan.