MINTAQADA SOGʻLIQNI SAQLASH SOHASINING TUTGAN OʻRNI VA UNI RIVOJLANTIRISHNING OBYEKTIV ZARURIYATI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqada sogʻliqni saqlash sohasining tutgan oʻrni va uni rivojlantirishning obyektiv zaruriyati tadqiq qilingan. Shuningdek, mintaqada sogʻliqni saqlash sohasining tutgan oʻrni va uni rivojlantirishning obyektiv mohiyatini samarali tadqiq qilish yuzasidan xulosalar bayon qilingan.
Keywords: mintaqa; sogʻliqni saqlash; soha; aholi; sogʻliqni saqlash tizimi; tadqiqot