OLIY TAʼLIM MUASSASALARI BOSHQARUVIDA RAQAMLI TRANSFORMATSIYANING AHAMIYATI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada oliy taʼlim muassasalarida boshqaruv jarayonlarini raqamli transformatsiya qilish zarurati asoslangan. Raqamli boshqaruvning dolzarbligi, davlat siyosati, nazariy yondashuvlar, xorijiy tajribalar va Oʻzbekiston sharoitidagi ahvoli yoritilib, raqam lashtirishning afzalliklari hamda xulosalar keltirilgan.
Keywords: raqamli boshqaruv; oliy taʼlim; raqamli transformatsiya; masofaviy taʼlim; HEMIS; raqamli iqtisodiyot; axborot tizimi; taʼlim innovatsiyasi