TIKUV -TRIKOTAJ KORXONALARI MARKETING FAOLIYATIDA MOTIVATSIYA YONDASHUVLARIDAN FOYDALANISH (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada motivatsiya yondashuvlarining mohiyati yoritilgan. Tikuv -trikotaj korxonalari marketing faoliyatida qoʻllaniladigan motivatsion usullar tahlil qilingan. Tikuv -trikotaj korxonalari marketing faoliyatida motivatsiya yondashuvlaridan foydalanish boʻy icha tavsiyalar ishlab chiqilgan.
Keywords: Mazmunli motivatsiya nazariyalari; jarayonli (Process) nazariyalar; xulq -atvorli motivatsiya nazariyalari; kognitiv motivatsiya nazariyasi; psixologik motivatsiya nazariyalari; motivatsiyaning zamonaviy nazariyalari