BUXORO VILOYATI TURIZM XIZMATLARI JOZIBADORLIGINI OSHIRISHDA RAQAMLI MARKETING TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Buxoro viloyati turizm xizmatlari jozibadorligini oshirishda raqamli marketing texnologiyalaridan foydalanish imkoniyatlari tadqiq etilgan. Tadqiqot doirasida ijtimoiy tarmoqlar marketingi, qidiruv tizimlarini optimallashtirish (SEO), konten t marketingi va inflyuyenserlar bilan hamkorlik kabi zamonaviy raqamli marketing usullari tahlil qilingan. Tadqiqot natijalarida Buxoro viloyatida raqamli marketing strategiyalarini joriy etish orqali mahalliy va xorijiy sayyohlar oqimini sezilarli darajad a oshirish mumkinligi aniqlangan.
Keywords: raqamli marketing; turizm xizmatlari; ijtimoiy media marketingi; SEO; kontent marketing; video marketing; mobil marketing; turistik destinatsiya