MINTAQADA TASHQI MEHNAT MIGRATSIYASI OQIMLARINI TAʼMINLASH YOʻLLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqada tashqi mehnat migratsiyasi oqimlarini taʼminlash xususiyatlari, mavjud imkoniyatlari va amalga oshirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, mintaqada tashqi mehnat migratsiyasi oqimlarini taʼminlash yuzasidan xulosa va takliflar ish lab chiqilgan.
Keywords: mintaqa; mehnat; tashqi mehnat; migratsiya; oqim; omil