OʻZBEKISTONDA LIZING XIZMATLARI KOʻRSATISH JARAYONLARINI TAKOMILLASHTIRISH (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada Oʻzbekistonda lizing xizmatlari koʻrsatishning oʻziga xos xususiyatlari yoritilib, unga doir nazariy qarashlar keltirilgan, lizing xizmatlarini hisoblash usullari bayon etilgan hamda takomillashtirish boʻyicha takliflar berilgan.
Keywords: lizing; ijara; kredit; lizing toʻlovlari; foiz stavkasi; lizing stavkasi; lizing tadbirkorligi; sugʻurta toʻlovlari; kredit uchun foiz; kredit hajmi; vositachilik xarajatlari; boshqa qoʻshimcha xarajatlar; lizing xizmatlarini takomillashtirish