QISHLOQ VA SHAHARLARDA ZAMONAVIY SAVDO SHAHOBCHALARINI RIVOJLANISHI VA ULARDA XIZMAT KOʻRSATISH MADANIYATINI OSHIRISHDA MARKETING TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada chakana savdoni xususiyatlari, qishloq va shaharlarda zamonaviy savdo shoxobchalarini rivojlanishi, ularda raqamli marketing texnologiyalari asosida zamonaviy savdo va xizmat koʻrsatish madaniyatini oshirish yoʻllari yoritilgan.
Keywords: savdo; chakana savdo; marketing; raqamli marketing texnologiyalari; savdo shoxobchalari; savdo tarmoqlari; savdo infratuzilmasi; savdo korxonalari; raqobatbardoshlik; savdo subyektlari; savdo madaniyati