OZIQ -OVQAT MAHSULOTLARI BREND QIYMATINI YARATISHNING KONSEPTUAL JIHATLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada sut va sut mahsulotlari bozorida brend qiymatini yaratish nazariyalari oʻrganilib, brend qiymati korxonaning marketing miks elementlari va imijiga bogʻliq ekanligi asoslangan.
Keywords: brend; brend qiymati; marketing miks; marketing; brenddan xabardorlik; brendga sodiqlik; brend strategiyasi; tizimli tenglamalar modeli (SEM); raqobatbardoshlik