ULGURJI SAVDODA MARKETING LOGISTIKASINI RIVOJLANTIRISHNING METODOLOGIK ASOSLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada marketing logistikasi konsepsiyasining mazmuni, ulgurji savdoda marketing logistikasini rivojlantirishning dolzarbligi, u lgurji savdoda marketing va logistikaning simbiozi natijasida marketing logistikasining asosiy parametrlari hamda u lgurji savdoda marketing va logistikaning asosiy vazifalari bayon qilingan.
Keywords: marketing logistikasi; t ovarlar assortimentini shakllantirish; tovar zaxirasi; y angi sotuv bozorlari; sotuv kanallari; yuk tashish; tovar harakati