KOMPANIYADA QIYMATLARNI BOSHQARISH TIZIMIDA MARKETING SAMARALI. (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada marketing tadbirlarining xoʻjalik yurituvchi subyektlarning ichki quyi tizimlari: ishlab chiqarish, investitsiya va innovatsion faoliyat, kadrlar, moliya va resurslarni boshqarish samaradorligini shakllantirishga taʼsiri koʻrib chiqilgan. Bundan t ashqari, maqola marketing tadqiqotlariga investitsiyalarning iqtisodiy samaradorligi – sof foyda, sof pul oqimi va kompaniya qiymatining oʻsishi oʻrgan ilgan .
Keywords: marketing; qiymatni boshqarish tizimi; ishlab chiqarishni boshqarish; investitsiyalarni boshqarish; moliyani boshqarish; kadrlarni boshqarish; sof foyda; marketing samaradorligini baholash; sof pul oqimi; korxona qiymati