MASAFLI BANK HIZMATINI TASHKIL ETISH BO'YICHA XORIJIY TAJRIBASI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada bank sohasining hozirgi sharoitdagi rivojlanish yoʻnalishlaridan biri – mijozlarga masofaviy xizmat koʻrsatish tizimining xorijiy tajribasi muhokama qilingan. Bank mijozlariga turli moliyaviy operatsiyalarni masofadan turib amalga oshirish i mkonini beruvchi ayrim xizmatlar tahlil qilingan. Shuningdek, ushbu yoʻnalishda yetakchi hisoblangan AQSh, Yevropa mamlakatlari va Rossiyadagi masofaviy bank xizmatlari oʻrganilgan.
Keywords: bank sohasi; masofaviy bank xizmatlari; mijozlarga xizmat koʻrsatish; internet -banking; SMS -banking; mobil banking