KADRLAR TAYYORLASH MENEJMENTIDA INNOVATSION TADBIRKORLIKNI QOʻLLAB -QUVVATLASHGA QARATILGAN TAʼLIM XIZMATLARI KOʻRSATISH TURLARI TAHLILI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada kadrlar tayyorlash menejmentining amal qilishi, jumladan, uning innovatsion tadbirkorlik faoliyati bilan oʻzaro iqtisodiy aloqadorligini taʼminlash turlari tahlil qilingan. Shuningdek, kadrlar tayyorlash menejmenti turlarini qiyosiy tahlil qilish asosida innovatsion tadbirkorlik faoliyatini rivojlantirish imkoniyatlari aniqlangan.
Keywords: menejment; kadrlar tayyorlash; kadrlar tayyorlash menejmenti; kasbiy kompetentlik; oliy taʼlim xizmatlari; mehnat bozori; taʼlim tizimi; innovatsiya; innovatsion faoliyat; tadbirkorlik; innovatsion tadbirkorlik