OʻZBEKISTON RESPUBLIKASI HUDUDLARI RIVOJLANISHINING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasi hududlarining iqtisodiy rivojlanishidagi o‘ziga xosliklar, hududlararo tafovutlar va ularni belgilovchi omillar tahlil qilingan. Shuningdek, investitsion faollik, infratuzilma va inson kapitali hududiy farovonlik darajasin i belgilovchi asosiy omillar sifatida koʻrsatilgan.
Keywords: hududlar; investitsion faollik; infratuzilma; rivojlanish; inson kapitali; hududiy farovonlik