REKLAMA XIZMATLARI BOZORIDA RAQOBATBARDOSHLIKNI OSHIRISH BOʻYICHA XORIJ TAJRIBASI VA UNI OʻZBEKISTONDA QOʻLLASH YOʻNALISHLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada reklama xizmatlari bozorida raqobatbardoshlikni oshirish masalalari, xorijiy davlatlarning ilgʻor tajribalari hamda ularni Oʻzbekiston sharoitida qoʻllash imkoniyatlari tahlil qilingan. Jahon bozorida reklama sohasi raqamli transformatsiya, innovatsion yondashuvlar va brend boshqaruvi orqali tez surʼatlarda rivojlanayotgani yoritilgan. Maqolada Oʻzbekiston reklama bozorining hozirgi holati, mavjud muammolar va raqobat muhitini yaxshilash yoʻllari koʻrib chiqilib, xorij tajribasiga asoslangan taklif va tavsiyalar berilgan.
Keywords: reklama xizmatlari; raqobatbardoshlik; innovatsiya; xorij tajribasi; raqamli marketing; raqamli texnologiyalar; innovatsiyalar; xizmatlar sifati; isteʼmolchi xulq-atvori