KICHIK BIZNES RIVOJLANISHIGA TA'SIR ETGAN OMILLARNI BAHOLASHNING ZAMONAVIY METODOLIKASI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes subyektlarini rivojlanishiga taʼsir etuvchi omillarini baholashning uslubiyati, kichik biznes rivojlanishiga taʼsir etuvchi omillarni PEST (siyosiy, iqtisodiy, ijtimoiy -demografik, texnologik omillar) tahlilidan foydalanib aniq lash, PEST tahlilining mohiyati makro -ekologik omillarning kichik biznes subyektlarining joriy va kelajakdagi faoliyati natijalariga taʼsirini aniqlash va baholash, kabi masalalar koʻrib chiqilgan.
Keywords: kichik biznes; tadbirkorlik; samaradorlik; tahlil; omillar; baholash; siyosiy omillar; iqtisodiy omillar; ijtimoiy -demografik omillar; texnologik omillar; natija