GLOBALLASHMA SHAYTIDA XALQARO BIZNESNING EVOLUTSIYASI VA RIVOJLANISH TENDENTLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada xalqaro biznesning shakllanishi va rivojlanishining ayrim jihatlari, uning jahon iqtisodiyoti va integratsion jarayonlarga taʼsiri tahlil qilingan. Xususan, xalqaro iqtisodiy munosabatlarning tarixiy bosqichlari hamda globallashuv, raqobat va raqamlashtirish bilan bogʻliq zamonaviy muammolar yoritilgan.
Keywords: xalqaro biznes; tarix; jahon iqtisodiyoti; globallashuv; integratsiya; raqamlashtirish; rivojlanish muammolari