STRATEGIK USULLAR ORQALI MENEJMENT SIFATINI UZLUKSIZ TAKOMILLASHTIRISH (Marketing Jurnali, 2026)
Ushbu maqolada PVX (PVC) deraza va eshiklarni ishlab chiqarish hamda oʻrnatish jarayonida mahsulot sifatini barqaror va izchil oshirish maqsadida statistik usullar koʻrib chiqilgan. Statistik usullar va diagrammalarni qoʻllash asosida harakatlar sikli sodd a va tushunarli tarzda yoritib berilgan. Statistik usullar faktlarga asoslangan optimal boshqaruv qarorlarini ishlab chiqish imkonini berib, ishlab chiqarishning texnologik jarayonlarini doimiy ravishda takomillashtirishga xizmat qiladi.
Keywords: Qurilish; statistik; standartlari; uzluksiz takomillashtirish; uzoq muddatli rejalashtirish; qaror qabul qilish; resurslarni boshqarish