TOʻQIMACHILIK KORXONALARIDA ISHLAB CHIQARISH RESURSLARI NI STRATEGIK BOSHQARISH (Marketing Jurnali, 2026)
Korxonalar faoliyati samarasini taʼminlashda ishlab chiqarish resurslarining oʻrni va ahamiyati nihoyatda kattadir. Maqolada toʻqimachilik korxonalarida ishlab chiqarish resurslaridan samarali foydalanish va ulardan ichki bozorda talabni ragʻbatlantirish y oʻnalishida samarali foydalanishni yoʻlga qoʻyish maqsadida boshqarishni tashkil etish oʻrganilgan, taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.
Keywords: iqtisodiyot rivoji; korxona; ichki bozor; talab; aholi daromadlari; ishlab chiqarish resurslari; boshqarish; talabni ragʻbatlantirish