KORXONA TIJORAT FAOLIYATI STRATEGIYASINI SHAKLLANISHGA TA'SIR ETUVCHI OMILLAR. (Marketing Jurnali, 2026)
Ushbu maqolada chakana savdo korxonasining tijorat strategiyasini ishlab chiqishga ta’sir qiluvchi omillar va korxona faoliyat yuritadigan muhitni tahlil qilish usullari keltirilgan . SWOT tahlili o‘tkazilib , ma’lum bir chakana savdo korxonasining raqobatbardoshligi baholangan .
Keywords: tijorat faoliyati strategiyasi; strategiyani shakllantiruvchi omillar; uzoq muddatli maqsadlar; raqobatbardoshlik omillari; raqobatbardoshlikni baholash