OZIQ-OVQAT SANOATI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHDAMARKETING STRATEGIYASINI SHAKLLANTIRISH MEXANIZMLARI (Marketing Jurnali, 2026)
Ushbu maqolada oziq-ovqat sanoati raqobatbardoshligini oshirishda marketingstrategiyasini shakllantirish mexanizmlari tadqiq qilingan. Shuningdek, oziq-ovqatsanoati raqobatbardoshligini oshirishda marketing strategiyasini shakllantirishmexanizmlarini samarali tadqiq qilish yuzasidan xulosalar bayon etilgan.
Keywords: oziq-ovqat, oziq-ovqat sanoati, raqobatbardoshlik, marketing, marketing strategiyasi, mexanizm.