TRANSPORT SOHASIDA RAQAMLI MARKETINGNING IQTISODIY SAMARADORLIGINI BAHOLASH (Marketing Jurnali, 2026)
Ushbu maqolada transport sohasida raqamli marketingning iqtisodiysamaradorligini aniqlash zaruriyati, mavjud imkoniyatlari va ularni amalga oshirishnibaholash masalalari yoritilgan. Shuningdek, transport sohasida raqamli marketingningiqtisodiy samaradorligini samarali baholash va tadqiq qilish boʻyicha xulosalar bayonetilgan.
Keywords: Transport, soha, marketing, raqamli marketing, samaradorlik, baholash.