YASHIL MARKETINGNING MILLIY VA MINTAQAVIY XUSUSIYATLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada yashil marketingning milliy va mintaqaviy xususiyatlari yoritilgan. Yashil iqtisodiyot doirasida ekologik muammolar, isteʼmolchilarning xulqatvori, davlat siyosati va biznes strategiyalari oʻzaro bogʻliq holda tahlil qilingan. Ekoinnovatsiya, aylanma iqtisodiyot, raqamli marketing va korporativ ijtimoiy masʼuliyat konsepsiyalari asosida samarali strategiyalar ishlab chiqish yoʻllari koʻrib chiqilgan. Oʻzbekiston va xalqaro tajriba solishtirilib, yashil marketingni rivojlantirish boʻyicha amaliy takliflar berilgan.