ANDIJON VILOYATI OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARI ISHLAB CHIQARISH KORXONALARIDA EKOMARKETINGNI RIVOJLANTIRISH: MUAMMO VA YECHIMLAR (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada Andijon viloyatida oziq-ovqat mahsulotlari ishlab chiqarish sanoatida ekomarketingni joriy etish zaruriyati, mavjud muammolar va ularning yechimlari yoritilgan. Eski texnologiyalar, chiqindilarni boshqarishdagi kamchiliklar, ekologik ongning pastligi asosiy toʻsiqlar sifatida koʻrsatilgan. Yashil marketingni rivojlantirish boʻyicha taklif etilgan strategiyalar resurslardan samarali foydalanish, ekologik mahsulotlarni targʻib qilish va davlat qoʻllab-quvvatlovini kuchaytirishga yoʻnaltirilgan.