YASHIL IQTISODIYOT SHAROITIDA MARKETINGNI RIVOJLANTIRISH MASALALARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada yashil iqtisodiyot sharoitida marketingning ijtimoiy-etik masʼuliyati, ekologik isteʼmol madaniyati va barqaror rivojlanishga ta’siri tahlil qilinadi. Yashil marketing tamoyillari, global kompaniyalar tajribasi va milliy siyosatga integratsiyalangan ekologik yondashuvlar asosida konseptual qarashlar bayon etilgan. Isteʼmolchilarda ongli xarid va ekologik brendga sodiqlikni shakllantirish asosiy yo‘nalish sifatida ko‘rsatilgan.