KICHIK BIZNES SUBYEKTLARIDA RAQAMLI MARKETING TEXNOLOGIYALARINING EKSPORT FAOLIYATIGA TAʼSIRI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes subyektlarining eksport faoliyatini rivojlantirishda raqamli marketing texnologiyalarining roli tahlil qilingan. Ilmiy manbalar asosida SWOT tahlil, konseptual model va tizimli yondashuvlar orqali raqamli vositalarning eksport samaradorligiga taʼsiri oʻrganiladi. Natijalar raqamli texnologiyalarni kompleks strategiya sifatida qoʻllash kichik biznesga xalqaro bozorlarda raqobatbardoshlik va barqarorlikni taʼminlashini koʻrsatadi. Tavsiyalar texnologik tayyorgarlik va marketing strategiyalarining uygʻunligini taʼminlashga qaratilgan.