YASHIL IQTISODIYOT SHAROITIDA MARKETING VA INNOVATSIYA: MUHIM KONSEPSIYALAR (Marketing Jurnali, 2025)
Tezisda yashil iqtisodiyot sharoitida marketing va innovatsiyaning oʻzaro bogʻliqligi tahlil qilingan. Yashil marketing, eko-innovatsiya, raqamli yashil marketing, yashil biznes modellar va isteʼmolchi ishtiroki konsepsiyalari korxonalarning barqaror rivojlanish strategiyasiga integratsiyalanayotgani koʻrsatib beriladi. Muallif innovatsion yondashuvlarning iqtisodiy oʻsish bilan birga ekologik barqarorlikni taʼminlashdagi rolini asoslaydi. Xulosa sifatida, yashil marketing strategiyalarining raqamli texnologiyalar va ekologik qadriyatlar bilan uygʻunlashuvi zamonaviy iqtisodiyot uchun muhim omil sifatida taʼkidlanadi.