OʻZTOʻQIMACHILIK SANOATIDA MARKETING VA BRENDING STRATEGIYALARIDAN FOYDALANISH HOLATI TAHLILI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqola Oʻztoʻqimachilik sanoatida marketing va brending strategiyalarining qoʻllanilishining hozirgi holatini tahlil qiladi. Global raqobat sharoitlarida Oʻzbekistondagi korxonalarning tajribasi misol qilib olinib, strategiyalarning samaradorligi baholanadi. Tadqiqotda SWOT-tahlili va keys-stadi usullari qoʻllaniladi. Natijlarda brendingning eksport potensialini oshirishdagi roli taʼkidlanadi.