YANGI OʻZBEKISTONDA ZAMONAVIY MARKETINGNING RIVOJLANTIRISH YOʻNALISHLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada Yangi Oʻzbekistonda zamonaviy marketing tizimini rivojlantirish, iqtisodiy islohotlarning ustuvor yoʻnalishlaridan biri hisoblanganligi koʻrsatilgan. Bu jarayonda raqamli texnologiyalar, innovatsion usullar va xalqaro tajribalardan foydalanish yoʻllari koʻrsatib oʻtilgan. Muallif mazkur maqolada isteʼmolchilar ehtiyojlarini chuqur oʻrganish va ularga mos takliflar yaratish masalalarini yoritib bergan. Shu bilan birga, Yangi Oʻzbekistonda zamonaviy marketing tizimi fan va sanʼatga aylanganligi har tomonlama yoritib berilgan.