KORXONALARDA REKLAMA FAOLIYATINI TASHKIL ETISHDA RAQAMLI MARKETINGDAN FOYDALANISH YOʻLLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu tadqiqot ishida korxonalarda reklama faoliyatini tashkil etishda raqamli marketingdan foydalanish yoʻllari tahlil qilingan. Shuningdek, raqamli marketing vositalari turlari, ularning afzalliklari va Oʻzbekiston korxonalari marketing faoliyatiga tatbiq etish va rivojlantirish yoʻllari va muallif tomonidan asosiy xulosalar va tavsiyalar ishlab chiqilgan.