ZAMONAVIY IQTISODIYOTDA TAKAFUL SUGʻURTASI: AHAMIYATI VA RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada zamonaviy iqtisodiyotda takaful sugʻurtasining oʻrni, ahamiyati va uni rivojlantirish istiqbollari yoritilgan. Oʻzbekiston misolida, islomiy moliya infratuzilmasini kengaytirish, aholining ushbu sohadagi xabardorligini oshirish va huquqiy-meʼyoriy bazani takomillashtirish takaful sugʻurtasini rivojlantirishning asosiy omillari sifatida koʻrsatilgan.