ZAMONAVIY SHAROITDA MEHMONXONA VA UMUMIY OVQATLANISH XIZMATINI RIVOJLANTIRISH MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada mehmonxona va umumiy ovqatlanish xizmatlarini rivojlantirishning oʻziga xos xususiyatlari, ularning mualliflik tasnifi keltirilgan. Yashash joy va umumiy ovqatlanish xizmatlarini tashkil etishda alohida eʼtibor qaratiladigan ijtimoiy-iqtisodiy jihatlar tadqiqi etilgan.