PILLACHILIK TARMOGʻIDA YASHIL MARKETING KONSEPSIYASINI JORIY ETISH ZARURIYATI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada pillachilik tarmogʻida yashil marketing konsepsiyasini joriy etishning dolzarbligi, uning ekologik barqarorlik, raqobatbardoshlik va xalqaro bozorlarga chiqishdagi ahamiyati yoritilgan. Asosiy eʼtibor ishlab chiqarishning ekologik tozaligi, energiya tejamkor texnologiyalar va yashil brend yaratishga qaratilgan. Tahlil natijalari yashil marketing orqali pillachilikda eksport hajmini oshirish, mahsulot qiymatini kuchaytirish va ijtimoiy masʼuliyatni rivojlantirish imkonini koʻrsatadi.