OʻZBEKISTONDA KANDOLAT MAHSULOTLARI BOZORINI RIVOJLANTIRISHDA YASHIL MARKETING STRATEGIYALARIDAN FOYDALANISH (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada Oʻzbekistonda qandolat mahsulotlari bozorini rivojlantirishda yashil marketing strategiyalaridan samarali foydalanish yoʻllari koʻrsatib berilgan. 2030yilgacha qandolat mahsulotlari tarkibidagi chiqarish hajmi, eksport koʻrsatkichlari va yashil mahsulotlar ulushining oʻsish tendensiyalari yoritilgan.