HUDUDLARDA KIYIM-KECHAK MAHSULOTLARINING CHAKANA SAVDOSIDA MOTIVATSIYANING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu tezisda hududlarda kiyim mahsulotlar chakana savdosida motivatsiyaning oʻziga xos xususiyatlari yoritilgan. Mamlakatimizda kiyim mahsulotlari chakana savdosini rivojlantirishda motivatsiya usullaridan foydalanish masalalari yoritilgan.