AVTOTRANSPORT KORXONALARI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada avtotransport korxonalarining raqobatbardoshligini oshirishda innovatsion yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilinadi. Tahlilda boshqaruv strategiyalari, raqamli transformatsiya, xizmat sifati, logistika integratsiyasi va isteʼmolchiga yoʻnaltirilgan yechimlar asosiy omillar sifatida koʻrsatildi. Xorijiy tajriba asosida ishlab chiqilgan tavsiyalar, transport korxonalarining barqaror oʻsishini taʼminlashda muhim ahamiyat kasb etadi. Maqola kompleks va amaliy yondashuvga asoslangan.