OʻZBEKISTONDAGI MOLIYAVIY TEXNOLOGIYA KOMPANIYALARINING MARKETING STRATEGIYALARI (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur tezisda Oʻzbekiston fintex sektori marketing strategiyalarining shakllanishi, superapp tendensiyasi, AIDA modeli, raqamli platformalar va kontentmarketing vositalaridan foydalanish tajribalari oʻrganilgan. Tahlillar Payme, Click, Uzum kabi kompaniyalar misolida olib borilib, raqamli raqobatda foydalanuvchi ishonchi, brend pozitsiyasi va samarali kommunikatsiya muhim strategik omil sifatida koʻrsatib berildi. Raqobatbardoshlik, raqamli transformatsiya va innovatsion marketing uygʻunligi fintex marketingining asosiy yoʻnalishi sifatida tavsiflangan.