SPORT XIZMATLARI VA IQTISODIY OʻSISH: TASHABBUSLAR, TOʻSIQLAR, IMKONIYATLAR (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada xizmatlarning tabiati, mohiyati va asosiy tavsifnomalari, shuningdek, xizmatlar sohasining, shu jumladan, sport xizmatlarining oʻziga xos xususiyatlari koʻrib chiqilgan. Xizmatlar sohasining zamonaviy iqtisodiyotdagi roli va ahamiyati ochib berilgan.