KICHIK BIZNES FAOLIYATIDA RAQAMLI MARKETING VOSITALARIDAN FOYDALANISH TENDENSIYALARI (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada kichik biznes subyektlarining raqamli marketing texnologiyalaridan foydalanish jarayoni, ularning samaradorlik darajasi hamda global raqamli iqtisodiyot sharoitida yuzaga kelayotgan yangi tendensiyalar tahlil qilingan. Shuningdek, Oʻzbekistonda kichik biznesni rivojlantirishda raqamli marketingning oʻrni, afzalliklari va amaliy natijalari yoritilgan.