MEHMONXONA XOʻJALIGIDA INVESTITSIYAGA TAʼSIR ETUVCHI OMILLAR (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqa mehmonxona xoʻjaligida investitsiya samaradorligiga taʼsir etuvchi omillarning oʻziga xos boʻlgan asosiy xususiyatlarini asoslab berish, uning iqtisodiy samaradorligini aniqlash va mehmonxona xoʻjaliklarini rivojlantirishning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmlari ochib berilgan.