PANDEMIYADAN KEYINGI MEHNAT MIGRATSIYASI VA IQTISODIY TAʼSIRLAR (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada pandemiyadan keyingi davrda mehnat migratsiyasining asosiy tendensiyalari, ularning manba va manzil davlatlar iqtisodiyotiga ta’siri, remittansalar oqimi, qayta migratsiya va mehnat bozoridagi o‘zgarishlar tahlil qilinadi. Xalqaro tashkilotlar (ILO, IOM, Jahon banki) maʼlumotlariga asoslangan tahlillar orqali Oʻzbekiston misolida pandemiya davridan keyingi migratsiya oqimlarining iqtisodiy natijalari ochib beriladi.