KICHIK BIZNES SUBYEKTLARINING RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH USULLARINI RIVOJLANTIRISH (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizda raqamli iqtisodiyotni va kichik biznesni rivojlantirish tamoyillari hamda usullari oʻrganilgan. Bunda mamlakatning ijtimoiyiqtisodiy rivojlanishida iqtisodiyotni raqamlashtirish muhim ahamiyat kasb etishi yoritilgan. Kichik biznes subyektlaring raqamli texnologiyalardan foydalanishni rivojlantirish yuzasidan ilmiy-nazariy qarashlar bayon qilingan. Kichik biznes subyektlarining raqamli texnologiyalardan foydalanishni rivojlantirish boʻyicha ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.